Wednesday, June 6, 2007

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Γυναίκα Αιγόκερως ( 22/12 - 20/1 )Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μία Αιγόκερως, μην ξεχνάτε ποτέ ότι με τον Κρόνο, αυτόν το γέρο δάσκαλο του Ζωδιακού, Η ΓΥΝΑΙΚΑ αυτή δεν θα είναι από τις πιο ανέμελες κυρίες.
Ο Κρόνος την έχει διδάξει, μέσω εμπειρίας, να ελέγχει τα συναισθήματα της, να παρουσιάζει μια τέτοια αδιάφορη και σοβαρή εικόνα στον υπόλοιπο κόσμο που συγχωρούνται αν σκέπτονται ότι είναι η προσωποποίηση του Παγόβουνου.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Αιγόκερως πατάει γερά στη γη (ναι είναι Γήινο ζώδιο - θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο;), αλλά είναι μια γυναίκα που έλκει αμέσως. Νοιώθετε ότι ενώ είναι απίθανο να επιδεικνύει τη θηλυκότητα της, χωρίς να λογαριάσουμε τον αισθησιασμό της, έχει μια αδιάφορη και συγκρατημένη γοητεία που είναι όλη δική της, και που είναι πολύ σαγηνευτική.
Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν γυναίκες Αιγόκεροι που είναι πολύ ερωτιάρες, και πετάνε από άνδρα σε άνδρα, αλλά σίγουρα θα είναι το δικό τους ατομικό ωροσκόπιο που δημιουργεί τέτοια αντίφαση στην προσωπικότητα τους. Κατά βάθος, όταν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ψάχνει για τον δικό της εραστή των ονείρων, σχεδιάζει να είναι δικός της για πάντα, και πρέπει να ταιριάζει με τα δικά της συγκεκριμένα ιδανικά.
'Eχει μάθει από μικρή ηλικία ότι η ζωή είναι δύσκολη - όχι ότι η δική της ήταν απαραίτητα δύσκολη, αλλά επειδή είναι πιο ρεαλίστρια από τους περισσότερους από μας. Γνωρίζει ότι πρέπει να δουλέψει κανείς σκληρά για να πετύχει αυτό που θέλει, και στη δική της περίπτωση ο Κρόνος κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη τα πρώτα 28 ή 29 χρόνια ή είναι μετά από αυτή την ηλικία που γνωρίζει πραγματικά τι προσπαθεί να πετύχει.
Για να σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Αιγόκερω δεν χρειάζεται να περιμένετε να τη ρίξετε με το συνηθισμένο τρόπο - τα κομπλιμέντα που θα μπορούσαν να ρίξουν μια άλλΗ ΓΥΝΑΙΚΑ αυτήν δεν θα τη συγκινήσουν. Τα έχει εξάλλου ξανακούσει, και ξέρει πού πρόκειται να καταλήξουν. 'Oχι, για να εντυπωσιάσετε μια Αιγόκερω πρέπει να αποδείξετε ότι δεν έχετε μόνο μπράτσα και έξυπνες παρατηρήσεις, και αν ακόμα είστε πολύ εμφανίσιμος, που βέβαια θα της έχει κάνει εντύπωση, θα έχει τη δική της λίστα με όρους που θα πρέπει να φανείτε άξιος πριν σας λάβει υπόψη της. Μερικές από τις πιο "καλές" της φίλες θα την κατηγορήσουν ότι είναι υπολογίστρια και αυτό θα την πληγώσει.
Δεν νομίζει ότι είναι έτσι, και πράγματι δεν είναι! Γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει ασφάλεια στη ζωή της, και είναι προετοιμασμένη να δουλέψει σκληρά για την απόκτηση της ασφάλειας της.
Η Αιγόκερως αγαπημένη ίσως να καταναλώνει το χρόνο της στην καριέρα της, και μην ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερως και των δυο φύλων πρέπει να σκαρφαλώσει στην κορυφή.
'Oμως, εάν πείσετε μια γυναίκα γεννημένη σ' αυτό το ζώδιο ότι είστε ο άνδρας που υποσυνείδητα ονειρευόταν σ' όλη της τη ζωή, συνήθως θα είναι προετοιμασμένη να αφήσει τις δικές της φιλοδοξίες με σκοπό να φροντίσει το σπίτι και να σας βοηθήσει να πετύχετε τις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες. Οτιδήποτε κάνει, το κάνει καλά, έτσι συνήθως γίνεται μια τέλεια σύζυγος και μητέρα, παρ' όλο που μερικές φορές κατηγορείται ότι είναι πολύ αυστηρή!
Η κατάλληλη γειτονιά, το κατάλληλο σπίτι, το κατάλληλο σχολείο - όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο για την Αιγόκερω, και θα πρέπει να τα πηγαίνει καλά με όλη την οικογένεια σας, καθώς και σεις θα πρέπει να κάνετε το ίδιο με τη δική της. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ποτέ αν φέρνετε σπίτι φίλους από τη δουλειά. Το σπίτι σας, θα είναι πάντα καθαρό, και θα υπάρχει πάντα αρκετό φαγητό για όλους. Αν όμως αρχίσατε να νοιώθετε ότι γνωρίσατε τον τύπο της ενάρετης που δεν έχει χρόνο για σεξ, μην ανησυχείτε.
Παρ' όλο που δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα πάει στο κρεβάτι με κάποιον χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν είναι ευτυχισμένη και ασφαλής με την τέλεια σχέση θα είναι τόσο σέξι και φλογερή όσο και οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.
Μην περιμένετε όμως να σας γεμίζει φιλιά ή να σας αγκαλιάζει δημοσίως. Συνήθως δυσκολεύεται πολύ να δείξει τα συναισθήματα της όταν υπάρχουν άλλοι μπροστά.
Η αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα της είναι μόνο για σας. Ίσως να σκεφθείτε ότι είναι εύκολο να διακρίνετε μια γυναίκα Αιγόκερω ιδιαίτερα αν είναι ο τύπος του παγόβουνου, κι ενώ η Πριγκίπισσα Μικαέλα, Τζίλ Μπέρνερ και Τζέην Γουάιμαν είναι όλες Αιγοκερίνες έτσι για να σας μπερδέψω, Αιγόκεροι είναι κι η Νταϊάνα Κήτον και 'Aβα Γκάρντνερ! Αν βρεθείτε μέσα σ' ένα πλήθος ανθρώπων και νοιώσετε ότι κάποια σας παρατηρεί, κι αν τελικά βρείτε την ευκαιρία να της μιλήσετε, σας ρωτά για τη δουλειά σας και για το σπίτι σας, πριν βρείτε την ευκαιρία να ρωτήσετε οτιδήποτε γι' αυτήν, ίσως να είναι Αιγόκερως.
Θα είναι ντυμένη με κομψό και μοντέρνο τρόπο άσχετα από την ηλικία της. θέλει να έχει κλάση χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα, και το μαύρο φόρεμα μπορεί να έχει εφευρεθεί γι' αυτήν - είναι θαύμα! Κατά κάποιον τρόπο οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν γεννηθεί με μια τέλεια κατασκευή οστών και δεν χρειάζονται πολύ βάψιμο.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ίσως λέει ότι αντιπαθεί τις κοινωνικές συναναστροφές, αν όμως πηγαίνει σε κάποια σιγουρεύεται απολύτως ότι είναι πολύ εμφανίσιμη. Συχνά ακτινοβολεί έναν αέρα αυτοπεποίθησης και ωριμότητας, ακόμα κι αν εμφανίζεται να είναι κάπως εσωστρεφής, κι αν εργάζεται θα προσπαθήσει σκληρά για να φθάσει στην επιτυχία.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ δεν κάνει μισά πράγματα· έχει την επιδεξιότητα να παίρνει αυτό που θέλει με τη δύναμη που απορρέει από τις φιλοδοξίες της. Ίσως να νοιώθετε ακόμη ότι σας γεμίζει φόβο, αλλά με μια Αιγόκερω αγαπημένη δίπλα σας μπορείτε να θεωρήστε, πολύ ευλογημένος. 'Oμως, πρέπει να την πείσετε ότι δεν είναι αμαρτία να αφήνει τις επιφυλάξεις της κάπου - κάπου, και ενώ ο Κρόνος ίσως να την έχει φορτώσει με μερικούς από τους πιο στενόμυαλους και απαισιόδοξους τρόπους, και της έχει δώσει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος, ακόμα και μια γυναίκα Αιγόκερως έχει το δικαίωμα να νοιώθει αισιοδοξία για το αύριο!
Αν ψάχνετε για μια γυναίκα Αιγόκερω και δεν την έχετε συναντήσει ακόμα, μην εκπλήσσεστε. Πιθανώς να δουλεύει για κάποιο θέμα, και δεν μπορεί να πάρει άδεια. 'Eτσι λοιπόν συνεχίστε, το ψάξιμο, γιατί αξίζει τον κόπο.
'Oταν την βρείτε, θυμηθείτε ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή, παρ' όλο που αν την γεμίσετε με ακριβά δώρα θα ανησυχήσει νομίζοντας ότι θα είσθε ανεύθυνος συνεχώς με τα χρήματα σας και αυτό δεν θα της άρεσε. Μην ξεχνάτε ποτέ σπουδαίες επετείους. Δεν θα πει τίποτα αλλά βαθιά μέσα της θα πληγωθεί. Ψάξτε για δώρα που θα της άρεσε να αγοράσει, αλλά σκεπτόταν ότι ήταν ακριβά, ακόμα κι αν πρέπει να κρύψετε την τιμή τους! θα της άρεσε ένα φουλάρι Gucci ή Hermes, μια φορητή ηλεκτρική γραφομηχανή ή ένα φαξ.
Η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει πραγματικά να είναι τέχνη αν θέλετε να υποκύψει στη γοητεία σας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι κατά βάθος είναι παλαιών αρχών, χρειάζεται πολύ ασφάλεια, και την ευκαιρία να ανεβαίνει κοινωνικά όσο περνούν τα χρόνια.
Να της δείχνετε πάντα ότι σέβεστε τις απόψεις της, και με τη σειρά της θα σας κάνει να θαυμάζετε την ικανότητα της να σας κάνει να νιώθετε άνετος ευτυχισμένος και ερωτευμένος.
Ίσως πάρει περισσότερο χρόνο απ' ότι ελπίζατε για να αποπλανήσετε μια γυναίκα Αιγόκερω, αλλά τα τελικά αποτελέσματα θα σας κάνουν ευτυχισμένο που δεν τα παρατήσατε στη μέση.

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.