Wednesday, June 6, 2007

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ
Η Γυναίκα Ζυγός (23/9 - 23/10 )Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μια γυναίκα Ζυγός, τότε σίγουρα είστε ένας τυχερός άνδρας!
Το αρσενικό και θηλυκό γένος ίσως να έχουν τον ίδιο πλανητικό κυβερνήτη την Αφροδίτη τη θεά του έρωτα και πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός αισθάνεται και σκέπτεται πολύ διαφορετικά από τον άνδρα Ζυγό. Είναι σχεδόν σαν να προσπαθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για να δημιουργήσει την αληθινά τέλεια σχέση όταν βρίσκεται με τον άνδρα που αγαπά.
'Eλκεστε αμέσως από την θηλυκότητα της και από αυτόν τον απαλό αλλά αισθησιακό αέρα. Συνήθως έχει αληθινά καλό γούστο, καλλιτεχνικές ιδιότητες και ήρεμους τρυφερούς τρόπους που θα είναι απόλαυση και χαρά να είστε μαζί της. Σίγουρα είναι ελκυστική, αλλά καλύτερα θα ήταν να είστε προειδοποιημένος από τώρα ότι συχνά της παίρνει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει για τον κατάλληλο άνδρα που θα μοιραστεί τη ζωή της.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός δεν μένει ποτέ χωρίς εθελοντές συντρόφους. Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνει ο κυνηγός, που ίσως να φαίνεται σπάνιο στην απελευθερωμένη εποχή μας. 'Oμως έχει απέραντη πίστη στη σεξουαλικότητα της, τη γοητεία της και την ικανότητα της να κατακτήσει τον άνδρα που θέλει.
Η Δις Ζυγός παίζει τόσο καλά την τέχνη της αποπλάνησης που ίσως να μην το έχετε παρατηρήσει καθόλου. Αν υπήρξε ποτέ κάποιος καλύτερος στο να περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο, θα ήθελα να το ήξερα. Είναι ο τύπος της γυναίκας που ίσως να μην απαντήσει με σκοπό να σας κάνει να νομίσετε ότι βρίσκεται έξω, το βράδυ που είχατε πει ότι θα της τηλεφωνούσατε. Αυτό δεν θα μπορούσε να το καταφέρει ούτε μία Κριός ούτε μία Δίδυμος!
Εάν είστε αποφασισμένος να προσπαθήσετε να κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Ζυγού, πρέπει να το αξίζετε. Δεν είναι σνομπ, αλλά έχει τις απαιτήσεις της. Εάν σκεφθείτε μερικές κυρίες γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν μερικά φοβερά ονόματα μεταξύ τους. Μπριζίτ Μπαρντό, Μπριτ Εγκλαντ, Τζουλι Αντριους, και Σάρα η Δούκισα του Γι-όρκ. Δεν είναι σίγουρα οι "γυναίκες που λένε πάντα ναι" και η κάθε μια τους ακτινοβολεί τη Ζυγίσια γοητεία με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
'Eνα πράγμα που όλες τους μοιράζονται είναι ότι πιστεύουν ολοκληρωτικά στην ικανότητα τους να γοητεύουν τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή. Ποτέ δε χάνουν τη θηλυκότητα τους ακόμα κι αν έχουν κάποιο δύσκολο επάγγελμα ή είναι φλογερές φεμινίστριες.
'Eνα άλλο θαυμάσιο πράγμα με τις γυναίκες Ζυγούς που σύντομα θα ανακαλύψετε είναι ότι το σύμβολο τους η Ζυγαριά τους δίνει την ικανότητα να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά σε όλα, να έχουν μια ισορροπημένη άποψη, και να αφήνουν τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να μπλέκονται στη φασαρία. Ίσως έχετε αρχίσει να νοιώθετε, παρ' όλα αυτά, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.
'Oμως πόσο λάθος θα κάνετε αν αφήσετε να σας ξεγελάσει το ευγενικό, ευαίσθητο εξωτερικό της Ζυγού όταν έρθει η στιγμή του έρωτα και του σεξ. θα σας εκπλήξει αν η στιγμή και το μέρος είναι κατάλληλο.
Πρέπει να είναι η δική της στιγμή - δεν θα βιαστεί να κάνει μια ερωτική σχέση αμέσως, θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα να μάθει τις προτιμήσεις και αντιπάθειες σας, να σιγουρευτεί ότι δεν προσπαθείτε να την πλανέψετε για να προσθέσετε ακόμα μια νίκη στη σεξουαλική σας ικανότητα. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός δεν είναι συνήθως για φλογερές περιπέτειες που οδηγούν στο τίποτα. Δεν είναι ότι προσπαθεί να παγιδέψει κάθε άνδρα που ερωτεύεται, αλλά είτε το ξέρει είτε όχι, ψάχνει αληθινά για τον αιώνιο σύντροφο.
'Eνα άλλο περίεργο πράγμα με τις Ζυγούς είναι ότι όταν ένας γάμος ή μια πολύχρονη σχέση τελειώσει, γιατί αν δεν έχει τον κατάλληλο σύντροφο αισθάνεται συναισθηματικά ελλιπής, είναι ικανή να ορθοπηδήσει και να το αντιμετωπίσει χωρίς να χάσει την ισορροπία της.
Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που πανικοβάλλεται και δημιουργεί δράματα, και πολύ συχνά είναι ικανή να ανασηκώσει τους ώμους και να πει φιλοσοφικά ότι, παρ' όλο που ίσως να μη αισθάνεται πολύ καλά εσωτερικά, και οι δυο πλευρές είχαν δίκιο και ήταν ένα από αυτά τα πράγματα...
'Eτσι λοιπόν έχετε γνωρίσει κάποιον που είναι η προσωποποίηση της γλυκύτητας και φωτεινότητας, αλλά δεν είστε σίγουρος ακόμα για το ζώδιο της. Μπορεί να φανεί από τον τρόπο που ντύνεται. 'Eχει το ταλέντο να κάνει σχεδόν οτιδήποτε για να δείχνει πολύ θηλύκια και σέξι χωρίς να κάνει καμιά προσπάθεια.
Η Ζυγίσια της ισορροπία την κάνει ικανή να βρίσκει τα χρώματα και τα σχέδια που ταιριάζουν και εναρμονίζονται τέλεια, και το αποτέλεσμα είναι "Η ΓΥΝΑΙΚΑ". Εκτός κι αν έχετε συναντήσει μια ιδιαίτερη ασυνήθιστη Ζυγό, συνήθως δεν θα ντύνεται πάρα πολύ επιδεικτικά ή προκλητικά ούτε και πολύ σοβαρά. Είναι η χρυσή τομή και το μακιγιάζ της είναι επιδέξιο και συνδυάζεται τέλεια με το ντύσιμο της.
'Eχει πολύ θαυμάσια αίσθηση της μόδας, και καλύτερα να μην είσθε κακοντυμένος, γιατί σίγουρα δεν θα ταιριάζετε μαζί της. Ίσως αρχίζετε να ανησυχείτε που συναντήσατε κάποιον τόσο επικριτική που θα σας κάνει ν' αλλάξετε τη ζωή σας τελείως.
'Oμως, δεν είναι τόσο επικριτική όσο η Παρθένος, είναι επειδή έχει καλλιτεχνικό ταλέντο και θέλει να βλέπει όμορφα πράγματα - και γιατί όχι; Εκτός από αυτό, αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ, από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τα δίνει όλα για να φτιάξει μια ευτυχισμένη σχέση και για τα δυο άτομα. Δεν πρόκειται να τα βάζει μαζί σας συνέχεια για μικροπράγματα εκτός κι αν πράγματι δημιουργούν προβλήματα μεταξύ σας.
Το ωραίο μ' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι ότι νιώθετε ότι χρειάζεται την υποστήριξη και την ενθάρρυνση του τέλειου εραστή για να αισθάνεται ολοκληρωμένη (όλα αυτά οφείλονται στο ότι ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού, που αφορά τις σχέσεις).
Εάν έχετε αποφασίσει ότι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας, είναι μια γυναίκα Ζυγός, πού θα ψάξετε; Είναι ο τύπος της γυναίκας που της αρέσει να ξεκουράζεται ακούγοντας μουσική ή συζητώντας με ενδιαφέροντες ανθρώπους. της αρέσει να τεμπελιάζει στην παραλία ή να απολαμβάνει μια νύχτα σε μια ντισκοτέκ όπου η μουσική δεν είναι τόσο δυνατή ή σκληρή.
Οι Ζυγοί έχουν την τάση να βρίσκονται εκεί όπου μαζεύονται άνθρωποι. Συχνά πηγαίνει σε γκαλερί τέχνης, σε κονσέρτα και, βεβαίως, της αρέσουν οι διακοπές όπου μπορεί να ξεφύγει από τη βιασύνη και φασαρία της καθημερινής ζωής.
Γι' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι μια αληθινή περιποίηση όταν της αγοράζετε δώρα. Της αρέσει να την κακομαθαίνουν - και θα εκτιμήσει τα όμορφα φουλάρια, κοσμήματα δίσκους του αγαπημένου της ρομαντικού τραγουδιστή, μεταξένια ή σατέν εσώρουχα, οτιδήποτε από τον αγαπημένο της σχεδιαστή, μερικά σύνεργα κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή της πιο εύκολη.
'Oμως καλύτερα να σκεφθείτε προσεχτικά πως θα πλανέψετε την κα Ζυγό - ίσως να ζυγίζει κάθε σας κίνηση - κι αν θέλετε η ζυγαριά της Ζυγού να γύρη προς το μέρος σας, ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης είναι ο απαλός, αργός και συναισθηματικός τρόπος.

No comments: