Wednesday, June 6, 2007

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ
Η Γυναίκα Λέων ( 23/7 - 22/9 )θυμηθείτε την Τζάκυ Ωνάση, τη Μαντόνα, την Μαργαρίτα, την Πριγκίπισσα 'Aννα, τη Λούση Μπολ και τη Σούζαν Τζωρτζ. Δεν είναι οι τύποι των γυναικών που φαίνονται και δεν ακούγονται!
'Eτσι εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι η "γυναίκα που λέει πάντα ναι" που λατρεύει το χώμα που πατάτε θα ήταν καλύτερα να ξεχάσετε ότι μπορείτε να γοητεύσετε μια Λέαινα.
Τουλάχιστον έτσι μπορεί να φαίνεται την αρχή. 'Oμως μην εξαπατείστε από τους αυταρχικούς τους τρόπους, γιατί ο καλύτερος τρόπος για να την κερδίσετε είναι να της κάνετε το αφεντικό για λίγο. Μπορεί να είναι πάρα πολύ ισχυρή και βέβαια αυτό είναι εις βάρος της, και κατά βάθος το ξέρει. Συχνά θα καλωσορίσει τον άνδρα που της δείχνει ότι αυτός είναι το αφεντικό, εφ' όσον σας σέβεται και θυμάστε να την επαινείτε όταν χρειάζεται.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και προφανώς έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά όπως ο άνδρας Λέων, ακτινοβολεί λάμψη όταν μπαίνει σένα ένα δωμάτιο. Η χαίτη των μαλλιών της είναι μεγαλύτερη από του άνδρα Λέοντα Συχνά πέφτει στο πρόσωπο της, δήθεν ακατάστατα όχι όμως πάρα πολύ γιατί αυτό θα αφαιρούσε κάτι από τη βασιλική της εμφάνιση.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ έχει πολύ σεξ-απήλ και το γνωρίζει. Πρέπει να είναι η κυριότερη πράξη στο έργο, το κέντρο της έλξης. Το προσκήνιο φτιάχτηκε γι αυτήν. Αφήστε τους άλλους ανθρώπους στη χορωδία οι Λέαινες γυναίκες όπως η Σάρα Μπράιτμαν ξέρουν ότι πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο. 'Eτσι για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας δεν πρέπει μόνο να σας σέβεται, αλλά θα ήταν καλύτερα για σας να είστε ο κύριος του παιχνιδιού όταν είναι η στιγμή του έρωτα - και του σεξ!
Δεν θα ανεχτεί τους εγωιστές εραστές, βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η τεχνική σας είναι τέλεια. Αν νομίζετε όμως ότι θα βρεθείτε με κάποια αλαζονική, απαιτητική στρίγκλα, κάνετε λάθος. 'Oπως με τον άνδρα Λέοντα έτσι κι η καρδιά αυτής της γυναίκας είναι πολύ μεγάλη, ο βρυχηθμός της μπορεί ν' ακούγεται δυνατός αλλά κατά βάθος είναι μόνο μια τρυφερή γατούλα που θέλει να αγαπηθεί.
Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος γυναίκα Λέων, το δεύτερο από τα ζώδια της φωτιάς. Περιγράφεται πάντα σαν δυνατή, ισχυρή, αυταρχική, κυριαρχική αρχηγός μεταξύ των γυναικών. Μερικές φορές της είναι πραγματικά δύσκολο να μετριάσει τη δύναμη της προσωπικότητας της, γιατί. το να δίνει διαταγές της είναι πολύ εύκολο. Πιθανώς να ήταν ο αρχηγός της παρέας όταν ήταν μικρή - και η εικόνα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που ήθελε κατά κάποιον τρόπο το κατάφερε.
Οι εύκολες νίκες όμως δεν σημαίνουν τίποτα γι' αυτήν, γι' αυτό πολύ συχνά αντιμετωπίζει δυσκολίες με τους άνδρες. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Λέων θέλει να είναι ερωτευμένη - είναι βασικό γι' αυτήν να αισθάνεται πραγματικά πλήρωση. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να χάσει την καρδιά της για κάποιον που ερωτεύθηκε λόγω της εμφάνισης του και της ικανότητας του στο κρεβάτι.
Ο άνδρας που είναι ωραίος και καλοντυμένος, αυτός που την πηγαίνει σ' όλα τα κατάλληλα μέρη έχει μάθει ένα σίγουρο τρόπο για να γοητεύσει αυτή την πύρινΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. 'Oμως, .για να αιχμαλωτίσετε αληθινά την καρδιά της πρέπει να έχετε κάτι παραπάνω, πρέπει να έχετε αντοχή, μυαλό που να συνδυάζεται με τη δύναμη σας, και πρέπει να τη διατάζετε (όχι πολύ) τόσο που να την κάνετε να δει ότι εσείς είστε το αφεντικό.
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας καταλήξει να γίνει η σύντροφος της ζωής σας, είναι ο τύπος της γυναίκας που θα τα δώσει όλα για να σας κάνει ευτυχισμένο. θα είναι θαυμάσια οικοδέσποινα και θα έχουν να λένε για τα πάρτι της. θα είναι πολύ τρυφερή μητέρα (μολονότι όταν τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν ίσως θα πρέπει να συνηθίσει σιγά-σιγά να μην είναι το κέντρο της προσοχής).
Εάν δεν μπορείτε να μαντέψετε το ζώδιο της από τα μαλλιά της, ή τα μοντέρνα ρούχα της (που έχουν την Ιταλική ή Γαλλική φίρμα απ την κορυφή μέχρι τα νύχια), θα είναι βέβαιο ότι θα νοιώσετε τη δύναμη της προσωπικότητας της. Αυτή είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ που πιθανώς θα σας γοητεύσει εάν δεν είστε αρκετά γρήγορος να το κάνετε πρώτος!
Γιατί μην ξεχνάτε ότι δεν έχει τύψεις για ό,τι κάνει. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κυνηγός κι αν είστε το θήραμα περιμένετε σ' απολαύσετε συναρπαστικές στιγμές. Πού θα τη βρείτε λοιπόν εάν δεν έχει μια θέση υπεροχής στην εταιρεία που εργάζεστε;
Είναι μια δυναμική εργαζόμενΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, μια φθασμένη ηθοποιός, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και θα την βρείτε όπου γίνεται πάρτι, στις disco σίγουρα θα βρείτε μια Λέαινα.
Εργάζεται σκληρά και παίζει σκληρά. Της αρέσει κάθε τι που συνδέεται με τον κόσμο του θεάματος. Λατρεύει τις διακοπές σε ηλιόλουστα εξωτικά κλίματα, όπου θα τη μεταχειρίζονται σαν βασίλισσα, βεβαίως! Εάν είναι η οικοδέσποινα του πάρτι που είστε προσκεκλημένος το καλύτερο δώρο είναι μια σαμπάνια.
Λατρεύουν να παίρνουν δώρα σ' όλα τα σχήματα και μορφές, τζηνς απ' του Armani και ακριβά γαλλικά αρώματα - αλλά δεν πρέπει να απελπίζεστε αν ο λογαριασμός της τράπεζα σας δεν θα επιτρέψει τέτοια υπερβολικά δώρα. Είναι η σκέψη που μετράει γι' αυτήν (Αλλά αν μπορείτε να ξοδέψετε να θυμάστε ότι αγαπούν τον χρυσό - ιδίως τα χρυσά βραχιόλια! Είναι λίγο δύσκολο να γοητεύσετε μια Λέαινα αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί θα καταλήξετε με μιαν απίστευτα πιστή και τρυφερή σύντροφο - εφ' όσον βέβαια έχετε δαμάσει μερικούς απ' τους πιο αυταρχικούς της τρόπους.
Βεβαιωθείτε ότι δεν θα την αφήσετε ποτέ να αντιληφθεί ότι γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο σκληρή όσο υποκρίνεται, θέλει να τη σέβεστε για τη δυνατή προσωπικότητα της και να τη μεταχειρίζεστε σαν βασίλισσα - αυτό είναι - δικαίωμα του Λέοντα απ' τη γέννηση του.

No comments: