Wednesday, June 6, 2007

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Γυναίκα Καρκίνος ( 22/6 - 22/7 )Τη διακρίνατε μέσα σ' ένα γεμάτο από ανθρώπους δωμάτιο, και κοκκινίζει όταν αντιληφθεί ότι την κοιτάτε.
Ναι, ακόμα και στο σημερινό κόσμο υπάρχουν γυναίκες Καρκίνοι που κοκκινίζουν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τις παρατηρεί! Αλλά βεβαίως δεν γνωρίζετε ακόμα το ζώδιό της!
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας συμβεί να είναι στο Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, που το κυβερνά η Σελήνη, θα ξέρετε τουλάχιστον ότι πάντα θα τρώτε καλά! Πιθανώς να έφτιαχνε κέικ και μπισκότα από τότε που ήταν κοριτσάκι! Μια γυναίκα Καρκίνος θα σας κάνει να νοιώθετε άνετα αμέσως.
'Eχει μια ζεστασιά και ευαισθησία που λείπουν από άλλα ζώδια. Ακόμα κι αν προσπαθεί να είναι σκληρή, θα αντιληφθείτε σύντομα ότι είναι μόνο θέατρο, γιατί κατά βάθος είναι απίστευτα ανασφαλής.
Oι περισσότεροι Καρκίνοι που έχω συναντήσει φαίνεται να αναλαμβάνουν τα προβλήματα των άλλων. Μπορεί ο Καρκίνος να είναι Υδάτινο ζώδιο αλλά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος είναι η αληθινή Μητέρα Γη, και μερικές φορές πρέπει να συγχωρείται που κρύβεται μέσα στο καβούκι της. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να απομονώνεται από τον έξω κόσμο, να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες της και να ξαναγυρίσει στην κατάλληλη νοητική κατάσταση για να συνεχίσει την υπόλοιπη μέρα της.
Για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας δεν ωφελεί να προσπαθήσετε να τη ρίξετε με μεγάλα λόγια - θα το δει αμέσως. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι μετά τον Σκορπιό και τους Ιχθείς είναι η πιο διαισθητική. Εάν σκεφθεί ότι γυρεύετε μόνο διασκέδαση, η ντροπαλότητά της θα εξαφανιστεί καθώς θα σας απορρίψει με προσεχτικά διαλεγμένες δεικτικές παρατηρήσεις. Πρέπει να είστε αργός με την κα Καρκίνο γιατί της αρέσει να ερωτοτροπεί με τρόπο παλιομοδίτικο.
'Oχι, δεν είναι σεμνότυφη κι ούτε φωνάζει "βιασμός" κάθε φορά που ένας άνδρας προσπαθεί να την αγγίξει, είναι μια αληθινή ρομαντική που, την κατάλληλη στιγμή, θα σας δείξει ότι απολαμβάνει το καλό σεξ τόσο όσο και τα άλλα έντεκα ζώδια.
Αλλά η κατάλληλη στιγμή πρέπει να ωριμάσει μέσα της, και πρέπει να ξέρει ότι είστε πραγματικά ερωτευμένος. Εάν υπήρξε ποτέ μια γυναίκα που να αμύνεται ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα, είναι αυτή, αλλά από τη στιγμή που είναι δικιά σας ίσως αναρωτηθείτε πως επιβιώσατε μέχρι σήμερα χωρίς αυτήν!
Εάν μια μέρα η αγαπημένη των ονείρων σας γίνει σύζυγος σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ αν θα υπάρχει καθαρό πουκάμισο για τη δουλειά, ή αν θα τρώτε καλό φαγητό, θέλει να σας προσέχει με την αληθινή σημασία της λέξης. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι μπορεί μερικές φορές να γίνεται υπερπροστατευτική πνίγοντάς σας με την αγάπη της και είναι δύσκολο να της εξηγήσετε ότι δεν είστε ένα μικρό αγόρι.
Για τις γυναίκες Καρκίνους, οι άνδρες όλων των ηλικιών χρειάζονται μητρική προστασία και θα υπάρχουν προβλήματα αν είστε ο άνδρας που για χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του.
Δεν ζηλεύει, αλλά αν ποτέ της δώσετε την αφορμή να πιστέψει ότι ήσασταν άπιστος, σύντομα θ' αλλάξετε τροπάριο! Χρειάζεται να ξέρει ότι ποτέ δεν θα την απογοητεύσετε. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το ζώδιο αυτής της γυναίκας αν και έχετε μιλήσει μαζί της σχεδόν μισή ώρα, μη νομίσετε ότι οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πάντα τρυφερές και θέλουν αγκαλιές.
Γενικά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος δεν είναι υπερβολική με τα ρούχα της, γιατί είναι ο τύπος που ξοδεύει τα χρήματα τρέφοντας την οικογένεια της και περιμένει να έλθουν οι εκπτώσεις πριν ξοδέψει. θα παρατηρήσετε ότι της αρέσουν τα θηλυκά φορέματα, κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης του ζωδίου της.
'Oμως αντίθετα με τις δυο διάσημες Καρκίνους που αναφέρθηκαν παρά πάνω, πολλές γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι αρκετά παχουλές. Μήπως πανικοβάλλεστε γι' αυτό το στοιχείο της "μικρής μητέρας" που έχει; Δεν χρειάζεται, γιατί αν μάθει από νωρίς να μην είναι υπερπροστατευτική, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος ξανά. Και δεν είναι πάντα προετοιμασμένη να είναι "η νοικοκυρούλα".
Οι Καρκίνοι ίσως να είναι καλές νοικοκυρές, αλλά είναι καλές και σε οτιδήποτε άλλο βάλουν στο μυαλό τους να κάνουν. Υπάρχει μια κληρονομική πρακτικότητα σ' αυτό το ζώδιο, κι ένα δυνατό δημιουργικό χαρακτηριστικό, θα έχετε μια σύντροφο που είναι ίση μαζί σας σε πολλά πράγματα αν αποφασίσετε να έχετε μια Καρκίνο. θα είναι θαυμάσια με τα παιδιά, αν και απ' τη στιγμή που θα αρχίζουν να μεγαλώνουν θα πρέπει να αφήσει λίγο τα χαλινάρια.
Οι μητέρες Καρκίνοι έχουν την τάση να είναι υπερπροστατευτικές κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές φασαρίες. Εάν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να συναντήσετε μια γυναίκα Καρκίνο από πού θα πρέπει να αρχίσετε; Μπορεί να είναι νοσοκόμα ή κοινωνική λειτουργός, μια δουλειά που περιλαμβάνει τη φροντίδα ανθρώπων, ή μπορεί να διδάσκει ή να είναι μέλος μιας αρχαιολογικής ομάδας (αγαπά πολύ την ιστορία).
Οι προτιμήσεις της και οι αντιπάθειές της θα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της! Της αρέσουν οι εκπλήξεις όπως ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, ή ένα γεύμα για δυο στο αγαπημένο της εστιατόριο για να βγει λίγο από την κουζίνα της! Είναι ίσως περισσότερο συναισθηματική από τον άνδρα Καρκίνο όταν πρόκειται για κάρτες που θα έχουν μέσα το τέλειο μήνυμα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος αγαπά να γίνεται το επίκεντρο της προ Ενώ ο Κριός έρχεται στον κόσμο λέγοντας "Εγώ πρώτος" ο Καρκίνος σωπαίνει αλλά αισθάνεται πολύ - ίσως περισσότερο απ' όσο οποιοσδήποτε από μας θα μάθει ποτέ, γιατί για την Καρκίνο τα αισθήματα δεν δίνονται εύκολα, από τη στιγμή που έχει πληγωθεί μερικές φορές.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπά τα ρομαντικά έργα και βιβλία, τα πάρτι με φίλους, να κάνει διακοπές στη θάλασσα ή να ταξιδεύει με καράβι. 'Oμως κατά βάθος αγαπά το σπίτι, - δεν χρειάζεται να ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη για να νοιώσει πλήρωση. Κι όταν έρθει η στιγμή να δώσετε το δώρο σας, βεβαιωθείτε ότι θα το δώσετε με αγάπη.
Δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει ακριβά ή να είναι το πιο πρωτότυπο δώρο στον κόσμο, γιατί για την Καρκίνο είναι η σκέψη που έχει σημασία από οτιδήποτε άλλο.
Ίσως να εκτιμά πράγματα όπως ένα Βικτοριανό μενταγιόν, τα μαργαριτάρια της γιαγιάς σας, ένα ασημένιο πλαίσιο για φωτογραφία, ένα δυο ρομαντικά βιβλία, μια μηχανή για μακαρόνια. Είναι επίσης οι σκέψεις πίσω από τις πράξεις που μετράνε όταν έρχεται η στιγμή να γοητεύσετε μια γυναίκα Καρκίνο, γι αυτό αν είναι να περάσετε μόνο μια νύχτα πάθους, ξεχάστε το.
Αγάπη και σεξ πρέπει να συνυπάρχουν και όταν συνυπάρχουν είναι μαγεία.

1 comment:

_Korinaki_ said...

100% Καρκίνος!