Wednesday, June 6, 2007

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Η Γυναίκα Παρθένος ( 23/8 - 22/9 )Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι Παρθένος βρίσκεται με καλή συντροφιά - Γκρέτα Γκάρμπο, Σοφία Λόρεν, Λωρήν Μπακώλ και Τουίγκι όλες ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο, θα ανακαλύψετε σύντομα ότι πρέπει να φανείτε αντάξιος με σκοπό να την πείσετε ότι είστε ο τέλειος σύντροφος.
Μια γυναίκα Παρθένος θα φέρει ένα νέο είδος πρόκλησης στη ζωή σας. Δεν θα μπορείτε να ξεφεύγετε με τα παλιά σας κόλπα - θα τα βλέπει αμέσως - και δεν θα χρειάζεται να είναι αστρολόγος ή να είναι διορατική για να γνωρίζει τι είναι αυτό που σας πειράζει.
Είναι το ίδιο κριτική και αναλυτική όπως ο άνδρας Παρθένος - ίσως περισσότερο, γιατί χρησιμοποιεί τη γυναικεία της διαίσθηση με τον δυνατότερο τρόπο. Μπορεί να σας έλξη γιατί η "Παρθένος" σας κάνει να σκέπτεστε την αγνότητα, όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να είναι τόσο ορμητική όσο και η Κριός, να ερωτοτροπεί τόσο όσο και η Δίδυμος και βεβαίως τόσο προκλητική όσο κι η Σκορπιός, το σύμβολο του σεξ του Ζωδιακού.
Αν και είναι κατά κάποιον τρόπο τυπική και σωστή όταν την πρωτοσυναντήσετε, θα απόδειξη ότι είναι έτοιμη, πρόθυμη και ικανή σύντροφος, αν υπάρχει αμοιβαία έλξη.
Εάν η σχέση με μια γυναίκα Παρθένο εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και διαρκές, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη της. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια βαθιά και σταθερή πίστη στους ανθρώπους που αγαπούν, γι αυτό είναι σπουδαίο να μην τους απογοητεύσετε. Η Παρθένος που έχει προδοθεί είναι δύσκολο να εμπιστευθεί ξανά τελείως. Μπορεί να προχωρήσει, αλλά εάν νοιώσει ότι βρίσκεται στο λάθος μονοπάτι ξανά, έχει μια μυστηριώδη ικανότητα να δίνει τέλος στην κατάσταση όσο δυστυχισμένη κι αν την κάνει.
Ίσως να μην έχετε μια εύκολη ζωή με μια γυναίκα Παρθένο αν είστε ο τύπος του άνδρα που δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του ξεσκονόπανο ή δεν έχει διπλώσει τα ρούχα του πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι.
Οι Παρθένοι και των δυο φύλων είναι τελειομανείς. 'Oλα πρέπει να είναι σωστά, καθαρά και τακτοποιημένα. Ακόμα κι αν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σας και ορκίζεται αιώνια αγάπη, θα περιμένει από σας να βοηθάτε λίγο στο σπίτι. Αν αναρωτιέστε πως είναι μια γυναίκα Παρθένος πώς θα τη διακρίνετε; Σ' ένα γεμάτο δωμάτιο θα είναι το μάτι που θα παρατηρεί όταν νομίζει ότι δεν κοιτάζουν. Μπορεί σχεδόν να την ακούσετε να κριτικάρει νοητικά την εμφάνιση τους - με τον καλύτερο τρόπο βέβαια! 'Oμως πιθανώς θα κοκκίνιζε και θα αρνιόταν κάθε τι αν αποφασίζατε να την πειράξετε γι' αυτό αργότερα.
Αν την ενθαρρύνετε στη συζήτηση, είναι σίγουρο ότι θα έχει οριστικές απόψεις σε κάθε θέμα και αν διαφωνήσετε πιθανώς να σας αποδείξει ότι οι αναλυτικές της ικανότητες είναι μεγαλύτερες από τις δικές σας. Κοιτάξτε τα ρούχα της. Τα παπούτσια της δεν θα χρειάζονται καθάρισμα, ούτε θα κρεμάει ο ποδόγυρος της φούστας της και ενώ δεν θα φοράει, έξοχα ρούχα, σίγουρα θα ενδιαφέρεται γιο τη μόδα και γνωρίζει καλύτερα από πολλούς πώς να τα συνδυάζει και να τα ταιριάζει. θα φαίνεται επίσης πιο ανεξάρτητη απ' ότι είναι.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Παρθένος μπορεί μερικές φορές να σας φοβίζει, γιατί νοιώθετε ότι γνωρίζει περισσότερα από σας. Μπορεί να νοιώσετε άβολο και ότι βρίσκεστε κάτω από ένα μικροσκόπιο όταν σας πρωτοκοιτάξει στα μάτια. Ίσως δυσκολευτείτε να τη φανταστείτε σαν μια ανέμελη αγαπημένη, καθώς δείχνει να είναι ο τύπος της γυναίκας που είναι αποφασισμένη να ελέγχει τα συναισθήματα της.
Ίσως αναρωτηθείτε ακόμα εάν μια γυναίκα Παρθένος είναι κατάλληλη για σας, φοβούμενος ότι θ' αρχίσει να σας συγκρίνει με τους προηγούμενους εραστές της, και σας τοποθετήσει στο τέλος της λίστας. 'Oμως από τη στιγμή που θα γνωρίσετε καλά αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, θα αναγνωρίσετε ότι, κάτω από αυτό το φανερά κριτικό εξωτερικό παρουσιαστικό δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται.
Πού θα ψάξετε λοιπόν για την Παρθένο αγαπημένη σας; Αφού ήδη γνωρίζετε ότι η Παρθένος είναι γνωστή σαν το "ζώδιο της υπηρεσίας" θα καταλάβετε ότι έχει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος και μπορεί να βρεθεί όπου υπάρχει δουλειά. Είναι ο τύπος του ατόμου που θα πάει νωρίς στο γραφείο και θα φύγει αργά. 'Eτσι αν τη συναντήσετε σε πάρτι θα είναι ίσως την Παρασκευή ή το Σάββατο βράδυ ώστε να μπορεί να ξεκουραστεί την επόμενη. Μπορεί να κάνει εθελοντική εργασία στην τοπική κλινική, ή το νοσοκομείο, να φυλλομετρά βιβλία στη βιβλιοθήκη ή να προσέχει τα παιδιά φίλων, σε μαθήματα γιόγκα, στο γυμναστήριο ή στη λέσχη υγιεινής διατροφής.
Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τις προτιμήσεις της ή τις αντιπάθειες της. Είναι ιδιότροπη σε σημείο μονομανίας για ορισμένες τροφές και πιθανώς να αντιπαθεί τους άνδρες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται. Αισθάνεται άβολα σε υπερβολικές δημόσιες τρυφερότητες, αλλά όταν είστε μόνοι είναι έτοιμη να αφεθεί.
Της αρέσουν οι εκπλήξεις με μικρά απροσδόκητα δώρα, ή κάρτες με κάποιο μήνυμα με σημασία για να ξέρει ότι βρίσκεται πάντα στη σκέψη σας. Επειδή φαίνεται συχνά ψυχρή κι απόμακρη, δε σημαίνει ότι δεν θέλει να αποπλανηθεί. Το θέμα είναι ότι με μια γυναίκα Παρθένο η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να είναι τέχνη.
Η Παρθένος είναι θηλυκό ζώδιο και αυτή η κυρία είναι πολύ γυναίκα όταν θέλει να είναι. Αν θέλετε να την πάτε κάπου ειδικά, αγαπά τα καλά έργα και φιλμ. έχει πολιτιστική συνείδηση και πιθανώς να έχει διαβάσει περισσότερο από σας. Στις διακοπές μάλλον θα βαριέται να είναι ξαπλωμένη για πολύ στην παραλία, και δεν είναι ο τύπος που πηγαίνει στις ντισκοτέκ.
Δώστε της τονωτική, συντροφιά, καλό φαγητό, και με τον κατάλληλο άνδρα κοντά της, θα ξεχάσει ακόμα και τους επικριτικούς της τρόπους. 'Oταν της αγοράζετε ένα δώρο αγοράστε της ένα πουλόβερ με ένα σέξι ντεκολτέ αντί κάποιο από τα αυστηρά ρούχα που τείνει να αγοράζει για τον εαυτό της. Να είστε γενναιόδωρος, περιποιηθείτε την πηγαίνοντας την σε μια φάρμα υγιεινής διατροφής, ή δώστε της έναν αποχυμωτή ώστε να έχει πάντα μια φρέσκια πορτοκαλάδα.
Αγοράστε μερικά σατέν σεντόνια για την κρεβατοκάμαρα - ή ακριβά μεταξένια εσώρουχα που δεν θα αγόραζε ποτέ για τον εαυτό της - και αφήστε την να καταλάβει ότι είναι περισσότερο από μια αγαπημένη που υπάρχει μόνο στα όνειρα σας, ότι είναι μια θαυμάσια τρυφερή γυναίκα που περιμένατε σ' όλη σας τη ζωή.

No comments: